Justervesenet inviterer til ferdigpakkeseminar
Aktuelt for forpakkere og importører av ferdigpakninger.
Revidert forskrift om krav til nettoinnold i ferdigpakninger trådte i kraft 1. juli i 2021. I den forbindelse planlegger Justervesenet en seminarserie, der vi tar for oss det vi vet mange forpakkere lurer på.
De neste seminarene holdes i Stavanger 19. oktober, i Trondheim 25. oktober og i Lillestrøm 27. oktober.
Det er begrenset med plasser på seminarene, ved stor pågang vil vi forsøke å holde flere seminarer.
Som forpakker eller importør av ferdigpakninger må man forholde seg til forskriften, og man er også underlagt tilsyn fra Justervesenet. Å etterleve regelverket sikrer ikke bare tillit til målinger, men også et godt rykte blant kunder og forbrukere. Videre unngår man avvik ved tilsyn.
På seminaret vil vi gå gjennom:
- kravene til nettoinnhold
- bedriftens dokumentasjon
- bruk av e-merking
- hvilke krav stilles til importør
- hvordan Justervesenets tilsyn foregår
Seminaret vil gi en bedre forståelse av regelverket, og gir også en mulighet for å utveksle erfaringer med andre forpakkere.
Ved spørsmål, ta kontakt med Håkon Skjolden for mer informasjon.
Telefon: 64 84 86 54 / 91876332.
E-post: hsk@justervesenet.no
Dato: 19. oktober 2022 i Stavanger
Klokka: 09.30 – 14:00
Sted: Clarion Hotel Energy
Pris: Kr. 695,- (inkludert lunsj)
Deltakere må selv kontakte hotellet og bestille eventuell overnatting.
Påmelding ved skjemaet under. Frist 3. oktober 2022.
Dato: 25. oktober 2022 i Trondheim
Klokka: 09.30 – 14:00
Sted: Quality Hotel Augustin
Pris: Kr. 695,- (inkludert lunsj)
Overnatting på hotellet kr 1341,- inkl. frokost. På grunn av stor etterspørsel så gjelder prisen for hotellrom kun ved bestilling før 4. oktober. Hver deltaker bestiller selv ved å kontakte hotellet og oppgi referansenummer: 2097.
Påmelding ved skjemaet under. Frist 3. oktober 2022.
Dato: 27. oktober 2022 i Lillestrøm
Klokka: 09:30 – 14:00
Sted: Quality Hotel Olavsgaard
Pris: Kr. 760,- (inkludert lunsj)
Overnatting på hotellet kr 1250,- inkl. frokost. Dette bestiller hver deltaker selv ved å kontakte hotellet og oppgi referansenummer: GR009893.
Påmelding ved skjemaet under. Frist 3. oktober 2022.