Søk

close search
Justervesenet - logo
Din tid er etterforan Justervesenets tid (JV-UTC)

test

 

RSS test

 • Politifolk knivstukket i Egersund 18. november 2018
  To politifolk ble stukket med noe de tror er kniv i Egersund sentrum ved halv ett tiden natt til søndag. Begge har fått mindre skader og er brakt til lege for undersøkelse. En mistenkt i 20-årene er arrestert. Politiet ber vitner ta kontakt.
 • Ny studie viser kraftig nedgang i kjønnslemlestelse av jenter 17. november 2018
  Antall jenter under 14 år i Øst-Afrika som blir utsatt for kjønnslemlestelse er på 20 år redusert fra 71,4 til 8 prosent.
 • Jan Helge Andersen med nye opplysninger i Baneheia-saken 17. november 2018
  Baneheia-dømte Jan Helge Andersen hevder overfor TV2 at han passet på den yngste jenta mens Viggo Kristiansen begikk ugjerningene, noe han ikke tidligere har forklart.
 • Etterlyser betre hjelp til hjelpetrengande barn 17. november 2018
  TORGALLMENNINGEN (NRK): Fleire hundre møtte opp for å demonstrere mot endringar i abortloven laurdag. Ein av dei var Olaug Nilssen, som er mor til eit funksjonshemma barn.
 • Her spiller Wyclef Jean for sognepresten i Ishavskatedralen 17. november 2018
  Sogneprest May Line Angell i Tromsøysund menighet fikk en meget eksklusiv konsertopplevelse med den verdensberømte artisten.
 • Omkom etter frontkollisjon 17. november 2018
  En mann i 70-årene døde etter en frontkollisjon på Sylling i Lier i Buskerud i ettermiddag. I bilen hadde mannen også en hund som skal ha kommet uskadet fra hendelsen. Føreren av den andre bilen, en kvinne i 60-årene, ble lettere skadet.
 • Sjakkmysteriet som får alle til å klø seg i hodet 17. november 2018
  LONDON (NRK): Stormestere, sjakkeksperter, kommentatorer, ja til og med Carlsen og Caruana har prøvd. Ingen klarer å forklare hvorfor svart plutselig er det nye hvit i sjakk.
 • Svindal operert 17. november 2018
  Aksel Lund Svindal har lørdag operert tommelen som han har slitt med de siste dagene etter et fall på trening torsdag. Svindal selv annonserte operasjonen på bildedelingstjenesten Instagram. Ifølge ham selv skal han være tilbake på ski etter kort tid.
 • Enkel vakker viktig 17. november 2018
  Den som leiter etter Jesus i denne romanen, må leite lenge. Men J.M. Coetzee viser nok ein gong at han greier å ta opp dei store spørsmåla i livet på uventa måtar. Det er noko det også.
 • Stylet førstedame 17. november 2018
  Historien Michelle Obama forteller i sine nye memoarer er både sjarmerende og morsom, til tross for den i overkant glossy innpakningen.
Sist endret 15. august 2017
Facebook
Google+
https://www.justervesenet.no/test">
Twitter
LinkedIn
MENY