Søk

close search
Justervesenet - logo
Din tid er etterforan Justervesenets klokke (JV-UTC)

Geir Samuelsen ny direktør for Justervesenet

Kongen i statsråd har oppnevnt Geir Samuelsen (54) som direktør for Justervesenet. Han tok over direktørstolen onsdag 1. februar.

Geir S

Geir Samuelsen kommer fra direktørstillingen i Norsk Akkreditering, hvor han har vært siden 2011.

Geir og Morten

–Jeg er glad for å kunne introdusere Geir Samuelsen som ny etatsleder. Det var mange gode kandidater, men vi landet på Geir som en god arvtager etter Ellen Stokstad, sa ekspedisjonssjef Morten Berg (t.h.) fra Nærings- og Fiskeridepartementet, som var til stede ved allmøtet på Samuelsens første virkedag hos Justervesenet.

Geir Samuelsen satte pris på mottakelsen:
– Det er veldig hyggelig å stå her! Min motivasjon for å lede Justervesenet har kommet gradvis. Jeg ble litt kjent med etaten da Norsk Akkreditering leide lokaler av Justervesenet. Da lærte jeg å kjenne Justervesenet som en stolt og tradisjonsrik etat, med engasjerte og faglig dyktige medarbeidere. Jeg skal jobbe for å ivareta det gode, samtidig som jeg ønsker å bruke min erfaring til å løfte etaten videre.

Geir Samuelsen er utdannet sivilingeniør og har også master i økonomi og ledelse.

Sist endret 1. februar 2017
Arkiv